előző oldal Pesti Apartmanok főoldal

Kapcsolat

Tel.:(06 1) 219-5476
E-Mail:ertekesites@pestihazak.hu

Visszahívjuk

Ha a Pesti Apartmanházzal kapcsolatban kérdése lenne, vagy bővebb információra van szüksége, kérjük, adja meg elérhetőségét!

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot



Elhelyezkedés

Pesti Apartmanház
Budapest, IX. kerület, Likőr utca 4. (Új utcáról van szó, ezért sok térképen még nem szerepel.)

  • Közlekedés - rövid úton, akár autóval, akár "tömegközlekedve"
    Kinek ne fordulna meg a fejében, amikor lakást keres, hogy mennyit kell majd utaznia az albérletéből: ha például a munkába, a suliba, bevásárolni, vagy ha éppen a gyerekért kell elmenni... Budapesten nem ritkaság, hogy valaki naponta két-három órát tölt el az utazással, ha csak a munkába járást említjük. Biztosan nem bánná, ha Önnek nem kellene ennyit bumliznia; hiszen nagyon jól tudná hasznosítani máshol is az idejét.
  • Környezet - Sokan ezért költöznek ide, és sokan közülük hosszabb időre gyökeret vernek.
    Ha számba vennénk Budapest legkedveltebb lakóövezeteit, akkor biztosan az elsők között szerepelne a IX. kerület. Népszerűsége az újjáépítési programnak köszönhető, amely a többi kerülethez képest látványos eredményt hozott. Egyértelmű, hogy sokkal kellemesebb egy olyan környezetben lakni, ahol tiszta utcák, zöld parkok, szép új lakóépületek, és kicserélődött lakóközönség kíséri az ember mindennapjait.
  • Kultúra, szórakozás, vásárlás - egy karnyújtásnyira
    A Pesti Apartmanház értékét a kulturális lehetőségek, a bevásárlási, szórakozási lehetőségek nagyban befolyásolják. Gondolja meg, hogy milyen nagyszerű dolog az, hogy a társasház a Nemzeti Színháztól például csak 10 percre van gyalog! Vagy menyire fontos, hogy a közelben legyen olyan hely, ahol akár a havi nagybevásárlást is letudhatja. Vagy legyen óvoda, iskola, gyógyszertár, éjjel-nappali ötpercnyire. S ha éppen Önnek kedve támad egy kis délutáni-esti kikapcsolódáshoz a Ráday utca vendéglői karnyújtásnyira várják.

Olvassa el a Pesti Apartmanház szolgáltatásait »